Jule Fest Madmenu

Ligesom i ethvert andet land har Sjælland sin egen form for traditionelle jule middage . Der er flere forskellige muligheder, og hver familie har en tendens til at have deres egen måde at fejre på. Der er ikke nogen rigtig rigtig eller forkert måde, det er simpelthen et spørgsmål om personlig præference.

Den typiske Juleføde Sjælland er selvfølgelig skinke eller kalkun middag omgivet af alle de typiske trimmings. Det vil omfatte ristede grøntsager, der ofte blev placeret i ovnen sammen med skinke eller kalkun. Dette vil blive toppet med en traditionel frugt julekage, hakkekød pies , og endda en budding. Det kan også indeholde en flødeskum på toppen af ​​frisk frugt.

christmas traditions in zealand

Andre familier vil fejre ved at være vært for eller deltage i en grill eller en picnic på stranden. De kan servere burgere, pølser og typiske fødevarer, der findes på “barbie”. Disse kan også omfatte venison, laks og et stort udvalg af salater og selvfølgelig kølet mad, der ville blive serveret ved en grill.

Det er vigtigt at huske, at mens mange af verden fejrer jul med sne på jorden, har Sjælland jul i midten af ​​sommeren. Dette er lanceringen af ​​deres sommerferie, så det er meget mere sandsynligt, at de vil medtage udendørs aktiviteter , når de er fejrer deres ferie.

christmas menu ideas Zealand

Børn vil forlade mad til Santa, og det vil omfatte et glas sherry eller et glas forfriskende mælk. Det kan også omfatte et stykke æbletærte, cookies eller endda ostescones.
De fleste familier rundt om i verden tjener jule middag som en sen frokost eller en tidlig middag På Sjælland kan dette måltid serveres på juleaften eller til enhver tid på juledagen. Hver familie vil have deres egne personlige ritual til middag . Nogle vil have sat traditioner, som de følger til brevet, mens andre vil ændre det op hvert år til sjov.

Deres måltid deler mange fælles traditioner fra både de britiske kolonier og det nordamerikanske. Det tager den velkendte julepudding af de britiske kolonier og en kage, der er ganske bekendt og derefter den traditionelle skinke eller kalkun aftensmad. Men hvis familien fejrer med en grill, vil alt hvad der serveres på grillen sandsynligvis være på menuen.

christmas party food menu

Gaver kan udveksles hele dagen eller på en forudindstillet tid. De er ikke som de gaver, som de fleste nordamerikanske er tilmeldt, og de vil fokusere mere på mindre vigtige ting. Gave giver er ofte indarbejdet i middag traditioner.

Kirker og katedraler vil have tjenester på juledage, og mange familier sætter stor betydning for deltagelsen ved disse arrangementer. Middag kan serveres efterfølgende eller forud for sådanne arrangementer. Traditionelle fødevarer vil variere, ligesom de gør for familier i Nordamerika. Fejringen er omfavnet af mange som lanceringen af ​​sommerferier som det er i deres sommer og meget varmere der.